Κλιμακώνεται τις τελευταίες μέρες η βία και διάφορες επιθέσεις καταγγέλλονται και δημοσιεύονται από αυτόπτες μάρτυρες και ανώνυμους ή επώνυμους πολίτες στις ειδησεογραφικές σελίδες του διαδικτύου. Νέα καταγγελία σήμερα στο Pheme.gr κάνει λόγο για ομάδα ροπαλοφόρων , η οποία επιτέθηκε τα ξημερώματα σε Πακιστανούς με ρόπαλο και μαχαίρια, στη Λυκόβρυση.

Ads

Όπως πληροφορείται το Pheme.gr ένας από τους μετανάστες δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι και διακομίσθηκε στο ΚΑΤ, ενώ συμπατριώτης του χτυπήθηκε με ρόπαλο στο κεφάλι.

Ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν έντρομοι οι κάτοικοι της Λυκόβρυσης, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ξύπνησαν από τις φωνές, καθώς μετανάστες έτρεχαν να κρυφτούν από την επίθεση των ροπαλοφόρων.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλεται σε ορισμένες περιπτώσεις η ομάδα αυτή των ρατσιστών δεν δίστασε να επιτεθεί στα σπίτια κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι εδώ και αρκετά χρόνια νοικιάζουν διαμερίσματα σε αλλοδαπούς που εργάζονται στην Ελλάδα.

Ads

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής στο Pheme.gr μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες οι ρατσιστικές ομάδες πραγματοποιούσαν επιθέσεις με πέτρες, ξύλα και ρόπαλα, επιχειρώντας να σπάσουν τις πόρτες και τα παράθυρα των κατοικιών που διαμένουν αλλοδαποί.

ΠΗΓΗ: www.pheme.gr