Στις 3 Ιουνίου θα συνεχιστεί η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, έτσι ώστε οι συνήγοροι των κατηγορουμένων που διορίστηκαν αυτεπαγγέλτως από το δικαστήριο, λόγω της αποχής των δικηγόρων, να ενημερωθούν επί της δικογραφίας.

Ads

Η νέα διακοπή, σήμερα, Δευτέρα, της δίκης για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής που δικάζεται στον Κορυδαλλό από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, προκάλεσε την ενόχληση της προέδρου της έδρας, Μαρίας Λεπενιώτη, αλλά και της πλευράς του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα.

Οι δύο νεοδιορισθέντες δικηγόροι ζήτησαν προθεσμία δύο μηνών, ωστόσο η πρόεδρος έκρινε ότι η δίκη μπορεί να συνεχιστεί την Παρασκευή 3 Ιουνίου

Η πρόεδρος εξέφρασε τη δυσφορία της για τη ροή της δίκης και απέδωσε ευθύνη τόσο στον προϊστάμενο του τριμελούς συμβουλίου διοίκησης του Εφετείου Αθηνών κ. Νικόλαο Δαυρό, όσο και στην ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ads

Όπως ανέφερε παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της για επιτάχυνση της διαδικασίας, ο κ. Δαυρός όρισε μόνον πέντε δικάσιμους εντός του Ιουνίου, ενώ το υπουργείο ολιγωρεί ως προς το θέμα της μεταφοράς της δίκης σε άλλη αίθουσα.