Σοβαρή αλλά σταθερή κρίνεται η κατάσταση του 46χρονου φιλάθλου του Εθνικού που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια των επεισόδίων στο γήπεδο του Ηροδότου στην Κρήτη, ύστερα από επίθεση των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας. Ο Κωνσταντίνος Κατσούλης νοσηλεύεται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και σύμφωνα με τη διάγνωση των γιατρών η εγκεφαλική αιμορραγία δεν προήλθε από ανεύρυσμα, αν και αρχικά αυτή ήταν η διάγνωση των γιατρών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Ads

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο σοβαρός τραυματισμός του επήλθε από χτύπημα στο κεφάλι, ενώ αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο Mega επιβεβαίωσε τα χτυπήματα στο κεφάλι λέγοντας μάλιστα πως ο 46χρονος χτυπήθηκε με σιδερογροθιά. Τρία άτομα έχουν συλληφθεί για την επίθεση ενώ ένας ακόμη αναζητείται.

Ο γιατρός του 401 Χρήστος Τσακαλάκης μιλώντας στο Mega, ανέφερε: «Ο ασθενής ήρθε για διερεύνηση της αιτίας της εγκεφαλικής αιμορραγίας. Πραγματοποιήθηκε ψηφιακή αγγειογραφία σήμερα, η οποία δεν κατέδειξε ύπαρξη παθολογίας στα εγκεφαλικά αγγεία, δηλαδή κάποιο ανεύρυσμα ή κάποια άλλη παθολογική αιτία από την οποία να προήλθε η εγκεφαλική αιμορραγία».