Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου, Δημήτρη Στριμπάγκου που κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του.

Ads

Οπως αναφέρει το cretapost.gr, η διαδικασία της απολογίας της ήταν μαραθώνια καθώς κράτησε για πάνω από έξι ώρες ενώ κατά την διάρκειά της κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση τόσο ο ψυχίατρος όσο και η κόρη τους.

Η 45χρονη, γιατρός στο επάγγελμα, βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «δεν έχω καμία απολύτως σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση» και πως «επιτέλους έλαμψε η αλήθεια».

Εξω από τα δικαστήρια την περίμεναν φίλοι και συγγενείς.

Ads

Στους περιοριστικούς όρους περιλαμβάνονται απαγόρευση εξόδου από την χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της μία φορά το μήνα.

Αργότερα, η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου ευχαρίστησε «όλους ατελείωτα και μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου που είτε μέσω της φυσικής σας παρουσίας είτε μέσω των εκατοντάδων μηνυμάτων αγάπης συμπαράστασης και στήριξης, μου σταθήκατε σ’αυτή τη σκληρή δοκιμασία της ζωής μου.

»Εσείς οι αναρίθμητοι άνθρωποι, φίλοι, συγγενείς, γνωστοί και λιγότερο γνωστοί, δώσατε ηχηρό παρόν, με αγκαλιάσατε και με ζεστάνατε λεπτό προς λεπτό αυτές τις κρίσιμες στιγμές που διαδραματίστηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη ζωή μου.

»Η δική μου ευχή προς εσάς είναι να επιλέγετε και να έχετε αληθινούς ανθρώπους δίπλα σας και να είστε σίγουροι πως μαζί με την απαραίτητη υπομονή και δύναμη όλα τα δύσκολα της ζωής προσπερνώνται.

Θα χρειαστώ χρόνο για να αναλάβω πλήρως και να σας ευχαριστήσω έναν έναν προσωπικά. Αλλά και γι αυτό, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση σας».