Νέα βίντεο από το τραγικό τροχαίο στις 12 Μαρτίου στην Βουλή που στοίχισε την ζωή στον 23χρονο Ιάσωνα, όταν υπηρεσιακό αυτοκίνητο έστριψε παράνομα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ads

Στα βίντεο φαίνεται πώς το υπηρεσιακό όχημα κλείνει τον δρόμο στο ύψος της συμβολής με την Ακαδημίας για να στρίψει αριστερά για να μπει στο γκαράζ της Βουλής. Η μπάρα παραμένει κλειστή και κόβει ταχύτητα. Η μηχανή που κινείται κανονικά στο ρεύμα ανόδου δεν έχει κανένα περιθώριο. Αριστερά υπάρχει το ταξί και ευθεία το μαύρο όχημα. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

Τα βίντεο καταγράφουν τις αντιδράσεις των περαστικών αλλά και την πρώτη αντίδραση των δύο αστυνομικών που επιβαίνουν στο υπηρεσιακό όχημα. Μόλις γίνεται το τροχαίο, ο συνοδηγός κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, κοιτάει τη σμπαραλιασμένη μηχανή και πηγαίνει προς τον 23χρονο που βρίσκεται στην άσφαλτο.

Δυόμιση λεπτά μετά, ο οδηγός μπαίνει ξανά στο αυτοκίνητο και προχωρά προς το εσωτερικό του πάρκινγκ της Βουλής. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ρεπορτάζ το κράνος του οδηγού της μηχανής βρέθηκε κάτω από κλούβα ματ σε απόσταση δεκάδων μέτρων.

Ads

Δείτε τα βίντεο: