Στα ερωτήματα και το σάλο που προκάλεσε η «απειλητική» ανάρτησή του στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, ότι «στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα» απάντησε το μέλος του Ρουβίκωνα.

Ads

Ειδικότερα, στην ανάρτηση σχετικά με το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ. ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Κάποιοι θα κρατάνε “σφουγγαρίστρες” και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Άλλοι θεωρούν ότι “θα είναι η μέρα τους” και κάποιοι άλλοι θέλουν “να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες”. Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους».

Μετά την έκταση που πήρε το θέμα, το μέλος της αναρχικής ομάδας επανήλθε με νέα ανάρτηση στην οποία αναφέρεται στον εμπρησμό της κατάληψης Libertatia κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης και υποστηρίζει:

Ads

«Απασφάλισαν τα μίντια με την τελευταία ανάρτηση που έκανα. Τι δεν καταλαβαίνετε; Στο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη φασίστες μπροστά στα ματ που παρακολουθούσαν χωρίς να κάνουν τίποτα έκαψαν μια κατάληψη και έκαναν επιθέσεις. Εάν μας έρθουν και εδώ δεν θα κάτσουμε να τους κοιτάμε να μας βάζουν φωτιά ούτε θα κάτσουμε να μας μαχαιρώσουν. Κατανοητό;».