«Η χώρα σέρνεται στην καταστροφή και αυτοί διαβάζουν… Hot Doc». Αυτό απαντά η ΝΔ στην κυβέρνηση που νωρίτερα εγκάλεσε τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη ότι ουδέποτε απάντησε για τη συνεργασία της συζύγου του και του Σταύρου Παπασταύρου και το αν αυτή εμφανίζεται στο πόθεν έσχες που έχει καταθέσει. 

Ads

Μάλιστα η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ να δώσει καθαρές εξηγήσεις για το θέμα. Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι αναφορικά με τα δημοσιεύματα «αντί απαντήσεων, η Νέα Δημοκρατία εκτόξευσε άσφαιρες απειλές περί μηνύσεων και αγωγών, αφήνοντας στην άκρη το επίδικο».

«Η ομάδα εξουσίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μπροστά στην οργή του κόσμου για τις πολιτικές της, ανίκανη να δώσει λύσεις στα προβλήματα των Ελλήνων, συνεχίζει τα ψέματα, λασπολογεί και διχάζει συστηματικά» απαντά, τώρα, η ΝΔ. 

«Και αυτά» σύμφωνα με τη ΝΔ, «ενώ:

  • Η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει απέραντος καταυλισμός εγκλωβισμένων μεταναστών και προσφύγων

    Ads
  • Η πραγματική οικονομία ασφυκτιά

  • Όλες οι επαγγελματικές ομάδες αντιδρούν στις κυβερνητικές επιλογές

  • Η διαπραγμάτευση για το πρόγραμμα καρκινοβατεί επικίνδυνα».

«Η χώρα σέρνεται στην καταστροφή και αυτοί διαβάζουν… Hot Doc. Η λασπολογία είναι το τελευταίο καταφύγιο μιας κυβέρνησης σε αποδρομή. Οι κήρυκες του διχασμού και οι νονοί της λάσπης να ξέρουν ότι η αθλιότητα δεν θα περάσει» καταλήγει η Συγγρού.