Η ΝΔ με ανακοίνωσή καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να πει στον λαό αν ο Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος, επικαλούμενη δήλωση του υπεύθυνου Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος όπως αναφέρει «αποκάλυψε σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του Σκάι ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι άθεος».

Ads

 
Ειδικότερα στην ανακοίνωση της η ΝΔ αναφέρει: «Ο υπεύθυνος Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ κ. Ι. Αμανατίδης αποκάλυψε σήμερα το πρωί (ΣΚΑΪ TV) ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος. Δικαίωμα του. Όμως, ο Ελληνικός λαός, πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας, γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει άμεσα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το βουλευτή του».
 
«Υπενθυμίζουμε ότι το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τη φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, όπως πρόσφατα το παρουσίασε στον Ελληνικό λαό ο κ. Τ. Κουράκης. Ευχόμαστε η αντιπαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τους Χριστιανούς Ορθοδόξους να μην οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος», προσθέτει. 

«Απειλούν με “χειροβομβίδες”, εμπλέκουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα σχέδιά τους, τώρα ακόμα και την Εκκλησία. Ως πού θα φτάσει ο κατήφορος του κ.Σαμαρά;», απαντάει ο ΣΥΡΙΖΑ