Στη Βουλή θέτουν το ζήτημα Κατρούγκαλου 4 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ζητούν να κατατεθούν όλα τα συμφωνητικά που είχε υπογράψει το δικηγορικό γραφείο του υπουργού από το 2012 έως σήμερα και τα οποία αφορούν σε επαναπροσλήψεις και μισθολογικές διαφορές με το Δημόσιο.

Ads

Οι Βασίλης Κεγκέρογλου, Γιάννης Δριβελέγκας, Φώφη Γεννηματά και Γιώργος Αρβανιτίδης, υποβάλλουν τη σχετική ερώτηση στον ΥΠΟΙΚ, Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη μετά τις καταγγελίες που δημοσίευσε σε βάρος του Το Βήμα της Κυριακής, κάνοντας λόγο για «βρόμικο πόλεμο» και εκστρατεία που δεν έχει στόχο τον ίδιο αλλά την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης και την ηθική της, όπως τόνισε, υπεροχή.

«Αισθάνομαι περήφανος, όχι υπόλογος, για τη μέχρι σήμερα πολιτική και νομική μου δράση. Διπλά περήφανος, γιατί εμένα επέλεξαν ως πρώτο στόχο τα κέντρα της διαπλοκής που τρέμουν για το μέλλον τους. Δικαίως τρέμουν. Η κυβέρνηση θα εφαρμόσει το πρόγραμμα της και θα διαλύσει τα κυκλώματα συμφερόντων και την ανομία που τα προστατεύει» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του.

Ads