Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση του 34χρονου αρχιφύλακα, ο οποίος βρέθηκε δεμένος και άγρια χτυπημένος σε διαμέρισμα στη Νίκαια. Μετά από αντικρουόμενες καταθέσεις, η αστυνομία διεξάγει έρευνα προκειμένου να διαλευκάνει την περίεργη αυτή υπόθεση.

Ads

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα, όταν ένας κάτοικος της οδού Γέμελου άκουσε έναν περίεργο θόρυβο από το διπλανό διαμέρισμα και ειδοποίησε την αστυνομία. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν στο σημείο, αλλά δέχθηκαν επίθεση από ομάδα Πακιστανών. Τελικά κατάφεραν να μπουν στο σπίτι, όπου βρήκαν δεμένο και χτυπημένο έναν συνάδελφό τους. Στον χώρο εντοπίστηκε και μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα καταθέσεις υπάρχουν δύο εκδοχές για το πως ο 34χρονος αρχιφύλακας βρέθηκε στο διαμέρισμα.

Ο αστυνομικός, που υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής, ισχυρίζεται ότι ενώ βρισκόταν, εκτός υπηρεσίας, στη Νίκαια, είδε τα ξημερώματα κάποια ύποπτα άτομα, που μάλλον έκαναν λαθρεμπόριο, να φωνάζουν. Όταν τους πλησίασε και τους ανέφερε την ιδιότητά του, τα άτομα αυτά του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπούν. Ο αστυνομικός, που χρειάστηκε, λόγω των τραυμάτων του, να διακομιστεί με ασθενοφόρο στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, υποστήριξε ακόμη ότι ακολούθησε τους δράστες όταν εκείνοι μπήκαν σε πολυκατοικία και τότε εκείνοι τον εγκλώβισαν. Σύμφωνα πάντα με την κατάθεσή του, από το συγκεκριμένο διαμέρισμα βγήκαν και άλλα άτομα. που άρχισαν να τον χτυπούν, ενώ στη συνέχεια τον έδεσαν με σεντόνι σε μια καρέκλα.

Ads

Από την άλλη πλευρά, οι Πακιστανοί ένοικοι του σπιτιού, υποστήριξαν ότι άγνωστοι τους επιτέθηκαν και τους απειλούσαν προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα και τιμαλφή. Αυτοί αντέδρασαν και δύο από τους δράστες τράπηκαν σε φυγή. Σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, ο εν λόγω αστυνομικός ήταν μέλος της ομάδας που τους επιτέθηκε, αλλά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.  Μάλιστα, κατέθεσαν μήνυση κατά του αστυνομικού.

Για την διελεύκανση της υπόθεσης την έρευνα ανέλαβε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. «Θα διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση. Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Κάτι δεν «κολλάει» καλά σε αυτή την ιστορία», τονίζουν χαρακτηριστικά στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές.

Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει 15 προσαγωγές και 4 συλλήψεις για την υπόθεση.