Επί τρεις ολόκληρες ώρες ήταν νεκρός ο 59χρονος Μ.Ρ. μέσα στο αυτοκίνητό του, μάλιστα ώρες μεσημεριού στη συμβολή της Λ. Μαραθώνος με την οδό Σπατών, στον Γέρακα.

Ads

Εκτελεσμένος με 4 σφαίρες που δέχτηκε από τον δράστη με φορά από αριστερά και ελαφρά πίσω, δύο στο κεφάλι και δύο στην ωμοπλάτη, ωστόσο δεν έγιναν αντιληπτοί από κανέναν ούτε οι πυροβολισμοί, ούτε το νεκρό σώμα του.

Μέχρι που ένας περαστικός πρόσεξε τον νεκρό άντρα και κάλεσε την Αστυνομία και στο σημείο έφτασε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιατροδικαστής, καθώς και συγγενείς του θύματος.

Νωρίτερα το θύμα είχε περάσει απέναντι σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας εμπορίας κρεάτων για να κάνει τα ψώνια του και μόλις γύρισε πίσω στο όχημα, άγνωστος που πιθανόν είχε μπει στο αυτοκίνητο τον πυροβόλησε, πιθανόν με περίστροφο καθώς δεν βρέθηκαν κάλυκες στο σημείο.

Ads

image

Αυτό που προκαλεί πολλά ερωτηματικά στην αστυνομία είναι πως μπορεί αν και το ίδιο το θύμα δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές, ο γιος του βρίσκεται στην φυλακή για την δολοφονία του 20χρονου φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα, για προσωπικές διαφορές που αποδίδονται σε ναρκωτικά πέρυσι τον Μάιο στην Πεντέλη.

Η άγρια εκτέλεση και ληστεία σε βάρος του Θοδωρή Γαλαζούλα διαπράχθηκε το Μάιο του 2016 σε περιοχή της Πεντέλης. Η υπόθεση που μέχρι να βρεθεί η σορός του εξεταζόταν ως εξαφάνιση, εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, τον περασμένο Νοέμβριο. Μετά από πολύμηνη έρευνα εξακριβώθηκε η εμπλοκή στην ανθρωποκτονία του 22χρονου Έλληνα δράστη. Ο δράστης εξεταζόμενος στην Ασφάλεια Αττικής, όπου οδηγήθηκε, ομολόγησε την διάπραξη της ανθρωποκτονίας. Την πράξη του την απέδωσε σε διαφορές που είχε με το θύμα στον χώρο της διακίνησης κάνναβης στα στέκια της περιοχής και για το ποιος θα είχε τον έλεγχο αυτών των σημείων.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.