Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς στην αίθουσα εισέβαλαν μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με περασμένες θηλιές στο λαιμό, ζητώντας από τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη να ανακαλέσει τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε σε βάρος του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Ads

«Εκπροσωπούμε τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Απαιτούμε συγγνώμη από το δήμαρχο για τη δήλωση που έκανε σε βάρος του κ. Καμμένου», ανέφεραν τα μέλη των ΑΝΕΛ.

«Η εισβολή στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου χωρίς να έχει προηγηθεί η απαραίτητη ενημέρωση του προέδρου είναι πράξη πολιτικής ανάγωγης συμπεριφοράς. Εγώ μπορεί να παραφέρθηκα στις εκφράσεις μου για τον αρχηγό σας, όμως δεν τις παίρνω πίσω», απάντησε σε αυστηρό ύφος ο Γ. Μπουτάρης.

Η συνεδρίαση, εν τέλει, διακόπηκε εξαιτίας της έντασης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε δηλώσει κατά την προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αναφερόμενος στον υπουργό Άμυνας: «Είναι βέβαια και η κυβέρνηση του χοντρού. Αυτό τον Καμμένο, παιδιά συγγνώμη, αλλά δεν τον πάω με τίποτα. Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα του κόψω το σχοινί».

Ads

Πηγή βίντεο: Thestival.gr