Δύο κάτοικοι του χωριού Κοπανάκι μπήκαν το απόγευμα της Κυριακής στο καφενείο του χωριού, στην κεντρική πλατεία, και τραυμάτισαν επτά άτομα, πυροβολώντας με καραμπίνα.

Ads

Το περιστατικό ξεκίνησε από καβγά του ενός από τους δράστες με θαμώνα του καφενείου. Ο δράστης έφυγε και επέστρεψε λίγο αργότερα με καραμπίνα και πυροβολώντας, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τρεις θαμώνες.

Την ώρα που οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να τον ακινητοποιήσουν, μπήκε στο καφενείο και ο δεύτερος δράστης, αδελφός του πρώτου, ο οποίος άρχισε επίσης να πυροβολεί, τραυματίζοντας κι άλλους θαμώνες.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, o δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του για να φύγει, κάνοντας όμως όπισθεν χτύπησε με το αμάξι τον αδελφό του χωρίς να το θέλει. 

Ads

Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι τον χτύπησε και δεύτερη φορά προσπαθώντας να κάνει αναστροφή, τελικά όμως μπήκαν και οι δύο στο αυτοκίνητο και έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο.

Στο σημείο του συμβάντος επικράτησε πανικός, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και απ’ αυτούς οι 2 διακομίστηκαν στη συνέχεια στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, ο ένας πήρε εξιτήριο και ο άλλος παρέμεινε για νοσηλεία. 

Επίσης ένας τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ εκεί πήγαν και τα δύο αδέλφια που και αυτοί είναι τραυματίες.

Όλοι οι τραυματίες είναι εκτός κινδύνου και βρίσκονται υπό την επιτήρηση των αστυνομικών αρχών και στη συνέχεια αναμένονται να γίνουν συλλήψεις.