«Φίλε εγώ την καραμέλα των 40 χρόνων δεν την τρώω», «ζήσατε πολύ καλά». Τάδε έφη, Ντόρα Μπακογιάννη σε συνταξιούχο του ΙΚΑ προσθέτοντας; «καλά να πάθετε, γιατί προτιμάτε να σας λένε καλές κουβέντες, προτιμάτε να σας λένε ψέματα παρά την αλήθεια»!

Ads

Τα παραπάνω ειπώθηκαν χθες στον «Ενικό» όταν η βουλευτής της ΝΔ, απαντώντας σε ερωτήσεις των παρευρισκόμενων πολιτών υπεραμύνθηκε των πολιτικών της ΝΔ κατά τα έτη που κυβέρνησε τη χώρα. 

Τα έβαλε δε, με το συνταξιούχο και γενικότερα με τον ελληνικό λαό γιατί «αρνήθηκε να ακούσει την ανάγκη των μεταρρυθμίσεων που πρότεινε το 1990 – 1993» ο πατέρας της και τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Επίσης προτίμησε να μην ακούσει τον Κώστα Καραμανλή που μιλούσε για πάγωμα μισθών και συντάξεων αλλά τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Πάνο Σκουρλέτη (σ.σ. που ήταν στο στούντιο). 

Επίσης υπερασπίστηκε τον Σταύρο Παπασταύρου – που το όνομά του φιγουράρει στη λίστα των Panama Papers – μιλώντας για το τεκμήριο της αθωότητας και λέγοντας: «δικηγόρος ήταν». Κάλεσε δε, την κυβέρνηση να τον ελέγξει και να τον καταδικάσει.