Τη δέσμευσή του πως ως πρωθυπουργός θα προχωρήσει άμεσα σε συγκεκριμένο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, που θα ενισχύσει την προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα, μετέφερε σε Γερμανούς επιχειρηματίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ads

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο πρόεδρος της ΝΔ παρακάθισε σε γεύμα εργασίας με περίπου 30 από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας, στους οποίους τόνισε πως το ζητούμενο είναι η δυνατότητα να μεγαλώσει ο πλούτος της χώρας, με ένα εμπροσθοβαρές πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων.

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης σε Μέρκελ: Η κυβέρνηση ευθύνεται για τις απαιτήσεις των δανειστών

Οι ίδιε πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύθηκε να προχωρήσει το πρόγραμμα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, αλλά και ένα πρόγραμμα προσέλκυσης επενδύσεων 100 δισ. για τα επόμενα 5 χρόνια. 

Ads

Όπως είπε μάλιστα, είναι απόλυτα δεσμευμένος και αφοσιωμένος στο πρόγραμμα αυτό, καθώς μετά από 7 χρόνια κρίσης ο ελληνικός λαός είναι έτοιμος να το αποδεχτεί, έχοντας καταλάβει πως εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εκεί που ξεκίνησε να γιγαντώνεται ο λαϊκισμός, εκεί και θα ηττηθεί».

Διαβάστε επίσης: Συνάντηση «οικονομικής υφής» με τον Σόιμπλε είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης