Τον προβληματισμό του αναφορικά με τα όσα λέγονται περί χρηματισμού βουλευτών για την ψήφο τους στην προεδρική εκλογή εξέφρασε την Παρασκευή εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μετά και τη συνάντησή του με τον Κάρολο Παπούλια.

Ads

«Οι εκλογές κινδυνεύουν να γίνουν σε μια περίοδο ζούγκλας για την Ελλάδα», δήλωσε ο Κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Είναι μια παθογένεια της εποχής κι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο ανησυχώ».

Αναφερόμενος στη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ είπε πως κατά καιρούς επισκέπτεται τον Κ. Παπούλια και συζητούν για την πορεία της χώρας. «Το ίδιο έκανα και σήμερα, σε μια δύσκολη φάση για να διατυπώσω τις απόψεις μου και τις ανησυχίες μου για την πορεία της χώρας», σημείωσε – μεταξύ άλλων – ο Κ. Μητσοτάκης.

Σημειώνεται πως η συνάντηση των δυο πολιτικών ανδρών είχε ανεπίσημο και ιδιωτικό χαρακτήρα γι’ αυτό και δεν ήταν παρόντες οι δημοσιογράφοι και οι τηλεοπτικές κάμερες στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ads

Διαβάστε επίσης:

Καμμένος: Να δοθεί άδεια για να δείξουμε το υλικό