Την ανάγκη για ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία της ΝΔ στις επόμενες εκλογές επανέλαβε ο Κυριακος Μητσοτάκης μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στο Πέραμα Ρεθύμνης.

Ads

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε αυτή η πλειοψηφία να είναι «αντίστοιχη-γιατί όχι και μεγαλύτερη- με αυτή την οποία είχαμε την περασμένη τετραετία», υποστηριζοντας παράλληλα ότι η σταθερή κυβέρνηση σήμερα είναι προϋπόθεση ευημερίας για την ελληνική κοινωνία

«Το μεγάλο ζητούμενο αυτής της κάλπης είναι πώς θα συνεχίσουμε σε αυτή την πορεία και πώς θα έχουμε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια μία σταθερή κυβέρνηση, η οποία θα μπορεί να υλοποιήσει όλα αυτά για τα οποία σας μίλησα.

Γι’ αυτό και η κάλπη αυτή είναι τόσο σημαντική. Διότι ξέρετε κι εσείς ότι μπορεί η αριθμητική του εκλογικού νόμου αυτή την φορά να αυξήσει τον πήχη της αυτοδυναμίας», επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ads

Ο Πρόεδρος της ΝΔ έκανε αναφορά και στους πολιτικούς του αντιπάλους λέγοντας ότι έχουν χάσει τ’ αυγά και τα πασχάλια.

«Η επόμενη τετραετία θα είναι η τετραετία των πολύ μεγάλων αλλαγών για την Κρήτη. Είναι η τετραετία στην οποία, επιτέλους, θα μπει για τα καλά μπρος το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο στην ιστορία -θα έλεγα- της Κρήτης, που δεν είναι άλλο από τον Βόρειο Οδικό Άξονα. Μία προσωπική μου δέσμευση, η οποία επιτέλους γίνεται πράξη», είπε ο κ. Μητσοτάκης.