«Υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας με βίντεο από τη σκηνή της βίας έξω από την καφετέρια όμως έκανε το λάθος και το πήγε στην αστυνομία» δήλωσε η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μαγδαληνή, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν έχει μιλήσει με την αστυνομία για το βίντεο η κ. Φύσσα είπε: «Για ποια αστυνομία που μιλάτε;» και πρόσθεσε «το είπανε χθες στις ειδήσεις εσείς δεν το ακούσατε;». Υποστήριξε δε, ότι δεν ξέρει ποιος είναι ο αυτόπτης μάρτυρας και ότι πρέπει να βρεθεί το βίντεο».
 

Ads

«Αυτό το παιδί είχα, προστάτευε τους πάντες. Το φάγανε το παιδί μέσα στο σπίτι του» υποστήριξε η κ. Φύσσα τονίζοντας ότι «τους έστειλαν να σκοτώσουν έναν, έτυχε να είναι το παιδί μου γιατί προστάτευσε τους φίλους του».
 
«Ο Παύλος έδιωξε τους φίλους και έμεινε πίσω για να τους προστατέψει. Τους είπε ‘σκορπίστε στα στενά να γλιτώσετε’». Η κοπέλα του έσπευσε στην αστυνομία και όπως περιγράφει η μητέρα του «ήταν εκεί 6 μηχανές με 12 αστυνομικούς. Τους εκλιπαρούσε η κοπέλα να πάνε να τον σώσουν γιατί θα γίνει κακό και αυτοί απάντησαν: Με αυτά τα γομάρια δεν τα βάζουμε».


 
Συνέχισε περιγράφοντας πως χτυπήθηκε το παιδί της καθώς ο δολοφόνος του είπε πριν του καρφώσει το μαχαίρι στην καρδιά «Θα σε καθαρίσω πούστη. Ήταν πληρωμένος φονιάς και τον στείλανε».
 
Τέλος ξεκαθάρισε πως ο γιος της δεν ανήκε σε καμία πολιτική οργάνωση αλλά ήταν ένα ελεύθερο πνεύμα. «Μη βάζετε ταμπέλες στο παιδί μου, ελεύθερο μυαλό ήταν κι αν θέλετε να μάθετε ποιος είναι ακούστε τα τραγούδια του».