«Είναι μια οδυνηρή επώδυνη ψυχοφθόρα διαδικασία. Να πηγαίνεις μέσα στον χώρο του δικαστηρίου κάθε φορά και να βιώνεις τα βασανιστήρια του παιδιού σου. Ποια μάνα και ποιος πατέρας θα το άντεχε όλο αυτό και να βλέπεις ότι τελικά σε αυτήν την αίθουσα που γίνονται οι δίκες ποιος δικάζεται δικάζεται το θύμα ή οι δολοφόνοι;» λέει η μητέρα της βιασμένης και δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη, κυρία Κούλα Τοπαλούδη – Αρμουτίδου.

Ads

Στις παραμονές τηςαπόφασης του Εφετείου Αθηνών (σήμερα Παρασκευή 20 Μαϊού), η  Κούλα Τοπαλούδη – Αρμουτίδου λέει στην ΕΡΤ, ότι το παιδί της επί «3.30 ώρες βασανίστηκε ένιωσε όλες τις μορφές βίας σωματική λεκτική να την πολτοποιούν να στραγγαλίζουν… Δικαίωση είναι τα ισόβια να είναι ισόβια εκεί να μείνουν αν μείνουν και αυστηροποιηθούν οι νόμοι και είναι παραδειγματικοί και τιμωρητικοί δεν θα σκότωναν άλλοι επίδοξοι δολοφόνοι τα κορίτσια τις γυναίκες τους, τις φίλες τους».

Από τις εντονότερες εικόνες στο εφετείο Αθηνών ήταν η αγκαλιά των τριών μανάδων των δολοφονημένων γυναικών, της Ελένης, της Ερατούς και της Γαρυφαλλιάς.

«Η φωνή μας γίνεται δυνατότερη η αγκαλιά μας γίνεται μεγαλύτερη μιλάμε την ίδια γλώσσα βιώνουμε τον ίδιο πόνο κλαίμε για τον άδικο χαμό των κοριτσιών μας είναι μια ψυχική στήριξη» εξομολογείται.

Για αδιαφορία της πολιτείας προς τις οικογένειες των θυμάτων κάνει λόγο η Κούλα Αρμουτίδου και μαζί με τις μητέρες άλλων αδικοχαμένων κοριτσιών ζητά άμεση συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων.

Ads