Ο διάσημος τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο νέος πρωταγωνιστής της καμπάνιας «Μένουμε Ασφαλείς» που προωθεί η κυβέρνηση καλώντας τους νέους
να τηρούν τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορονοϊού, χρησιμοποιώντας το μότο του Κυρ. Μητσοτάκη από τη χθεσινή ανάλογη δήλωσή του.

Ads

«Κανένα μας βήμα δεν είναι πραγματικά ανέμελο αυτό το καλοκαίρι. Γιατί, επιστρέφοντας από τις διακοπές μας, κάθε βήμα δικό σου, δικό μου, κάθε νέου, μας φέρνει πιο κοντά στους γονείς μας και στους παππούδες μας. Όσοι αγαπάμε μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι από εμάς στον κορωνοϊό. Γι’ αυτό αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας, αγκάλιασε την υπευθυνότητα σε κάθε σου βήμα. Για να μπορέσουμε σύντομα να αγκαλιάσουμε ξανά όσους αγαπάμε, όπως παλιά» είναι τα λόγια του Έλληνα τενίστα στο βίντεο, που κλείνει με το μότο «Μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό».

Ωστόσο, το σποτάκι προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια κυρίως στα social media, τόσο αναφορικά με την επιλογή της κυβέρνησης να ενοχοποιεί τους νέους αναφορικά με την έξαρση του κοροναϊού, όσο και για τον ίδιο τον αθλητή, καθώς δημοσιεύματα τον θέλουν λίγες μέρες νωρίτερα να απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο, παϊρνοντας μέρος σε πάρτι όπου δεν τηρούνταν τα μέτρα προστασίας..

image