Υπό την επήρεια αλκοόλ ήταν, σύμφωνα με πηγές από την Τροχαία, ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας, που προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα στις 05:40, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στη λεωφόρο Κηφισού με απολογισμό δύο άνδρες νεκρούς και μία σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Αττικού νοσοκομείου.

Ads

Σύμφωνα πάντα με την Τροχαία, το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ο οδηγός της νταλίκας έδειξε ότι το ποσοστό του οινοπνεύματος ήταν πολύ υψηλότερο από το όριο.

Σημειώνεται, ότι ο 64χρονος κρατείται στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής.

Το τραγικό τροχαίο σημειώθηκε, όταν ο οδηγός του μεγάλου οχήματος έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, στην κάθοδο του Κηφισού, στο ύψος του ΙΚΕΑ, όπου συγκρούστηκε διαδοχικά με τα δύο αυτοκίνητα.

Ads

Συγκεκριμένα, η νταλίκα παρέσυρε προπορευόμενο όχημα και κατόπιν ισοπέδωσε τη διαχωριστική νησίδα και βρέθηκε κάθετα στο αντίθετο ρεύμα προκαλώντας σφοδρότατη σύγκρουση με δεύτερο ΙΧ.

Ενδεικτικό της τρελής πορείας του οχήματος είναι ότι, η νταλίκα, όπως δείχνουν και τα πλάνα από βίντεο – ντοκουμέντο, που δόθηκε στη δημοσιότητα, γύρισε στο τέλος ανάποδα και βρέθηκε στον παράδρομο της εθνικής οδού. 

Ο οδηγός της νταλίκας βγήκε από το φορτηγό σε κατάσταση σύγχυσης με αποτέλεσμα μάρτυρες να κάνουν λόγο, από την πρώτη στιγμή, για ενδεχόμενη κατανάλωση αλκοόλ.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των τριών ατόμων συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.