Λίγο μόλις χρονικό διάστημα μετά την επιχείρηση της Αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ και τα γύρω στενά για εντοπισμό ναρκωτικών και άλλων αντικειμένων, οι διακινητές επέστρεψαν στην οδό Αντωνιάδου και τους γύρω δρόμους. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που εξασφάλισε το ethnos.gr, οι διακινητές πωλούν ναρκωτικά ενώ λίγα μέτρα πιο μακριά βρίσκονται διμοιρίες των ΜΑΤ.

Ads

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΕΛ.ΑΣ. είχε κάνει επιχείρηση για ναρκωτικά σε κτίριο της οδού Αντωνιάδου στα μέσα Οκτωβρίου 2019. Οι αστυνομικοί -κατά την έρευνά τους- είχαν εντοπίσει ποσότητες ηρωΐνης, κοκαΐνης και κάνναβης, καθώς και δύο πιστόλια και άλλα αντικείμενα. Μάλιστα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με ανάρτησή του στο Twitter, είχε δημοσιεύσει βίντεο από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. με το σχόλιο «Επιτέλους, τέλος!».

Σήμερα, 20 Νοεμβρίου 2019, και ενώ έχει περάσει κάτι παραπάνω από ένας μήνας, οι διακινητές επανήλθαν στο ίδιο σημείο. Πωλούν την άσπρη και άλλα ναρκωτικά ενώ τσιλιαδόροι παρακολουθούν και δίνουν το σύνθημα σε περίπτωση που φθάσει η Αστυνομία.

Δείτε το βίντεο

Δείτε το βίντεο από την παλαιότερη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: Έθνος

Ads