Μελλόνυμφο ζευγάρι ήταν τα δυο νέα παιδιά που σκοτώθηκαν στο τραγικό τροχαίο της Κρήτης την Τετάρτη στην Αγία Πελαγία. 

Ads

Η σφοδρή σύγκρουση δυο οχημάτων είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους η 22χρονη Μαίρη Κοστίδη και ο 23χρονος αρραβωνιαστικός της Χρήστος Στεφανάκης αλλά και η μητέρα της κοπέλας που είχε έρθει μαζί με άλλους συγγενείς από την Τήλο, για να γνωρίσουν την οικογένεια του γαμπρού.

Η οικογένεια επέστρεφε στο Ηράκλειο από τα Χανιά όπου είχε πάει για εκδρομή, ενώ στην τραγωδία έρχεται να προστεθεί το γεγονός ότι ακολουθούσε σε αυτοκίνητο η οικογένεια του 23χρονου, με τους γονείς του να είναι μάρτυρες του δυστυχήματος.

Σοβαρά τραυματίστηκαν ακόμη τέσσερα άτομα που νοσηλεύονται με εσωτερική αιμορραγία στο ΠΑΓΝΗ. Μεταξύ τους, ο 48χρονος πατέρας της Μαίρης Κοστίδη που χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική αλλά και η 15χρονη αδελφή της που έχει σπάσει τη λεκάνη της κι εξετάζεται από τους γιατρούς το πότε θα χειρουργηθεί. Δύο ακόμη άτομα, 51 και 47 ετών που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα είναι σε σοβαρή κατάσταση και το ένα από αυτά θα χειρουργηθεί.

Ads

image

Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΓΝΗ για το τραγικό περιστατικό

«Αναφορικά με το τροχαίο που προκλήθηκε σήμερα Τετάρτη 03/01/2018, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας επί τον ΒΟΑΚ, έπειτα από τη σύγκρουση δυο αυτοκινήτων στα οποία επέβαιναν συνολικά επτά (7) άτομα, 4 άνδρες και 3 γυναίκες, σας γνωρίζουμε τα εξής: 

Από τις 16:00 το απόγευμα και μετά, διακομίστηκαν στο ΠαΓΝΗ οι παραπάνω επιβαίνοντες, εκ των οποίων οι τρεις, μια 22χρονη, μια 45χρονη και ένας 23χρονος, είχαν ήδη καταλήξει.

Οι υπόλοιποι τέσσερις (4) τραυματίες, μεταφέρθηκαν στο ΤΕΠ του ΠαΓΝΗ, εκ των οποίων δυο (2) άνδρες υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση, με την ολοκλήρωση των οποίων, θα μεταφερθούν στη ΜΕΘ και οι άλλοι δυο (2), μια 15χρονη και ένας 47χρονος, εξετάζεται αν θα χειρουργηθούν άμεσα.

Το ιατρικό, νοσηλευτικό και επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου μας, από την πρώτη στιγμή καταβάλει κάθε προσπάθεια για την καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης των τραυματιών». 

Πληροφορίες – Φωτογραφίες από Cretalive.gr