Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στο Ηράκλειο της Κρήτης, χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως τον χειρότερο πρωθυπουργό όλων των εποχών.

Ads

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε πως το κόμμα του έβαλε τη χώρα στην Ευρώπη και την κράτησε στην ευρωζώνη για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των Ελλήνων. «Εμείς υπηρετούμε την πρόοδο. Θεμελιώσαμε τη δημοκρατία στη χώρα, είμαστε η παράταξη που βάζει πάνω από όλα το συλλογικό συμφέρον», δήλωσε και πρόσθεσε πως δεν χαρίζουμε σε κανέναν το χαρτί της Ευρώπης.

Ο Τσίπρας ήταν ο χειρότερος πρωθυπουργός όλων των εποχών, υποστήριξε και πρόσθεσε: «Εμείς φέρνουμε τις επενδύσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ τις διώχνει. Εμείς μειώναμε τους φόρους ο ΣΥΡΙΖΑ τους αύξανε. Εμείς μικραίναμε το σπάταλο κράτος, ο ΣΥΡΙΖΑ το επανέφερε και μας αναγκάζει όλους τους φορολογούμενους να το πληρώνουμε».

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ζήτησε ισχυρή εντολή για κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ και ανακοίνωσε πως θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ στο Ηράκλειο. «Αξίζει να ψηφίσετε Ν.Δ. για να βγει πρώτη φορά πρωθυπουργός Ηρακλειώτης και κρητικός μετά το 1993», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε για ψέματα τον Αλέξη Τσίπρα και διερωτήθηκε αν ήξερε ο κ. Τσίπρας τις συνέπειες του δημοψηφίσματος. «Αν ναι, γιατί το έκανε; Αν όχι, είναι άσχετος και επικίνδυνος, δεν πρέπει να μείνει πρωθυπουργός», σχολίασε. Παράλληλα, εκτίμησε, πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτο κόμμα, είναι ορατό το ενδεχόμενο και νέων εκλογών.

Ads