Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης, συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη ανέφεραν ότι έλαβαν πρόσκληση από τον διευθύνονται σύμβουλο της ΕΡΤ Λάμπη Ταγματάρχη για τη διεξαγωγή μιας τηλεμαχίας μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες, κύκλοι προσκείμενοι στον κ. Μεϊμαράκη ανέφεραν ότι δεν είναι αρνητικοί στο θέμα διεξαγωγής ενός ντιμπέιτ, αλλά τόνισαν ότι θα πρέπει πρώτα να συζητηθεί μεταξύ των υποψηφίων αλλά και στην ΚΕΦΕ και να καθοριστεί αν θα διεξαχθεί μόνο αυτή η τηλεμαχία ή και άλλες.

Οι συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη υπενθύμισαν, εξάλλου, ότι ο νυν πρόεδρος της ΝΔ είχε προτείνει να διεξαχθούν δύο ή και περισσότερες θεματικές συνδιασκέψεις όπως πρότεινε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, συμπεριλαμβάνοντας όμως και συνδιάσκεψη με αντικείμενο τα θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Την ίδια στιγμή, από το περιβάλλον του κ. Μητσοτάκη τονίστηκε ότι συμφωνούν με τη διεξαγωγή μιας τηλεμαχίας μεταξύ των υποψηφίων προέδρων της ΝΔ, αλλά χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Ads

Υπέρ της διεξαγωγής τηλεμαχίας τάχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και ο Άδωνις Γεωργιάδης.