Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, σε χώρους που σχετίζονται με συνδέσμους του ΠΑΟΚ, για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 19χρονου Άλκη.

Ads

Οι Αρχές στρέφονται σε συνδέσμους της συγκεκριμένης ομάδας και σε κτίρια που χρησιμοποιούν οπαδοί της, αφού ο 23χρονος συλληφθείς ήταν οργανωμένος οπαδός της «Θύρας 4» στο κέντρο της πόλης.

Όπως αναφέρεται στο  MEGA, οι αστυνομικοί αναζητούν τα άτομα που συμμετείχαν, αλλά και αντικείμενα που μπορεί να χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονία του Άλκη. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι Αρχές εκτιμούν ότι τα άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται, ίσως έχουν βρει καταφύγιο σε κάποιον από αυτούς τους χώρους.

Σημειώνεται πάντως πως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι οποίες μίλησαν νωρίτερα στο thesstoday.gr, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης που στοίχισε τη ζωή του 19χρονου Άλκη, οι οποίοι ήταν μαζί με τον Circau στο αυτοκίνητο.