Δεκάδες καλλιτέχνες, από όλα τα μουσικά ρεύματα, μία ημέρα μετά τη μαζική αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι, ένωσαν απόψε τις φωνές τους στη μεγάλη συναυλία που ξεκίνησε το απόγευμα στο Σύνταγμα  στη μνήμη του Παύλο Φύσσα, σε ένα ηχηρό αντιφασιστικό μήνυμα που συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
 
Τη συναυλία διοργάνωσαν φίλοι του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα και συμμετέχουν μουσικοί από την hip hop σκηνή που είχαν συνεργαστεί μαζί του αλλά και άλλοι καλλιτέχνες όπως οι Γιάννης Γιοκαρίνης, Σπύρος Γραμμένος, Νίκος Ζιώγαλας, Δημήτρης Πουλικάκος, Απόστολος Ρίζος, οι Σπυριδούλα, Μπάμπης Στόκας, Υπόγεια Ρεύματα, Γιάννης Χαρούλης, Στάθης Δρογώσης και πολλοί άλλοι.

Ads

image
 
Στο κάλεσμα για τη συναυλία οι φίλοι του Πάυλου αναφέρουν: «Η hip hop κοινότητα και οι φίλοι του Παύλου Φύσσα, σίγουρα δεν μπορούν να χωρέσουν σε συναυλία μιας ημέρας. Και αν γινόταν κάτι τέτοιο, εκ των πραγμάτων θα αδικούνταν πολλοί λόγω χρόνου. Παρ’όλα αυτά, όλο το hip hop θα είναι εκεί να δώσει το παρών και να ανανεώσει το ραντεβού του με τον Παύλο στο θεσμό – κληρονομιά που μας άφησε… το Rap Monsters Fest».
 
image

image

Η συναυλία μεταδίδεται ζωντανά σε Ελλάδα και εξωτερικό και μπορείτε να την παρακολουθήσετε και μέσα από το Tvxs.gr.  Με εντολή της αστυνομίας ο σταθμός Σύνταγμα του μετρό έκλεισε από τις 16:00. 

Ads

Μετάδοση από την Ertopen: