Μεγάλα προβλήματα, κατολισθήσεις και υπερχειλήσεις ποταμιών, έχουν δημιουργήσει οι έντονες βροχοπτώσεις που πλήττουν από χθες την Ήπειρο. H σφοδρή κακοκαιρία πλήττει και πάλι την Κέρκυρα με δυνατές καταιγίδες και ανέμους έντασης που φτάνουν τα 8 μποφόρ.

Ads

Κατολισθήσεις σημειώνονται σε πολλά σημεία του επαρχιακού δυκτίου της Ηπείρου. Λόγω καταπτώσεων βράχων και κατολισθήσεων, κλειστός είναι ο δρόμος στα Μπέσια του δήμου Δωδώνης, προς τα χωριά Κράψη και Ανατολική, καθώς και προς Σκαμνέλι, Βρυσοχώρι στα Ζαγόρια, στο 104ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Ιωαννίνων-Κοζάνης διεκόπη η κυκλοφορία, ενώ αποκομμένο είναι το χωριό Πλαίσιο Φιλιατών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην Κέρκυρα, παραλίγο να έχουμε νέο θύμα από τις πλημμύρες. Μια γυναίκα εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο της το οποίο παρασύρθηκε από τα νερά παρακείμενου χειμάρρου, το νερό έσπρωξε το αυτοκίνητο σε χαντάκι και την τελευταία στιγμή διασώθηκε από την πυροσβεστική που κατέφθασε στο σημείο. Το περιστατικό έγινε σήμερα το απόγευμα στην περιοχή του Κέντρου Υγείας Λευκίμμης.

Ads