Για τα φουλάρια συνολικού κόστους 5.000 ευρώ που παρήγγειλε η Περιφέρειά της αναγκάστηκε να μιλήσει η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στη Ζάκυνθο.

Ads

Μάλιστα έσπευσε να παραδεχτεί ότι πράγματι έγινε τέτοια παραγγελία αλλά υποστήριξε ότι τα χρήματα δεν επιβάρυναν την Περιφέρειά της, αλλά όπως είπε: “τα χρήματα τα πήραμε από το ΕΣΠΑ. Εμείς σαν Περιφέρεια δεν έχουμε ξοδέψει ούτε ένα ευρώ για δημόσιες σχέσεις” είπε αρχικά και συνέχισε αναλύοντας γιατί ήταν καλύτερο το φουλάρι από τη γραβάτα:

“Τα φουλάρια που πήραμε κάνουν πάνω από 100 ευρώ το ένα. Δεν πήραμε γραβάτες επειδή η λέξη του ΕΣΠΑ θα κάλυπτε το μεγαλύτερο μέρος τους και δεν θα ήταν ωραίες. Στα φουλάρια αυτό δεν συμβαίνει”.

Η κυρία Κράτσα επανέλαβε πολλές φορές ότι αυτά τα φουλάρια θα βρίσκονται στα γραφεία της Περιφέρειας και θα δίνονται ως δώρα σε καλεσμένους. Τόνισε μάλιστα ότι θα ακολουθήσουν και νέες ανάλογες αγορές το επόμενο διάστημα προς αυτή την κατεύθυνση.