Με το τραγούδι «Των αθανάτων το κρασί» απαντά ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος στις βολές που δέχθηκε νωρίτερα από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο του χρέωσε έλλειψη σοβαρότητας. 

Ads

Το τουρκικό ΥΠΕΞ με ανακοίνωσή του «επέστρεψε κατά γράμμα» στον Έλληνα υπ. Άμυνα «τις αναφορές που έκανε την 1η Δεκεμβρίου κατά του προέδρου της Τουρκίας». Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος είχε χαρακτηρίσει «ηλίθιες» τις δηλώσεις Ερντογάν. 

Επίσης το τουρκικό ΥΠΕΞ καλεί τον Πάνο Καμμένο «να αποφύγει παρόμοιες δηλώσεις και ενέργειες από τώρα και στο εξής, ενεργώντας υπεύθυνα και με σοβαρότητα» και προσθέτει ότι «δεν είναι ικανός να αξιολογεί και να βλέπει τις εξελίξεις με κοινή λογική».

«Η στάση του Έλληνα υπουργού Άμυνας, ο οποίος έχασε την ικανότητα κρίσης του τόσο που πριν από λίγες μέρες βράβευσε τις οργανώσεις που σχετίζονται με την ΕΟΚΑ και που εμπλέκονται σε πράξεις βίας και τρομοκρατίας στην Κύπρο, ζημιώνουν τις προσπάθειες συνεργασίας που επιχειρήσαμε να αναπτύξουμε μεταξύ των δύο χωρών», αναφέρει επίσης το τουρκικό ΥΠΕΞ. 

Ads

Από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος γράφει στο twitter: «Αφού το τουρκικό ΥΠΕΞ και οι εδώ προσκυνημένοι θεωρούν την ΕΟΚΑ τρομοκράτες. Καταδικάστε με, τιμή μου».

Και παραθέτει το τραγούδι «Των αθανάτων το κρασί»: