Πολλοί ετεροδημότες  αναμένεται να εγκαταλείψουν σήμερα κι άυριο το κλείνον άστυ, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Με τι καιρό όμως θα ψηφίσουμε;

Ads

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους της ΕΜΥ, άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου με κατά τόπους να εκδηλώνονται έντονα φαινόμενα.

Η πρόγνωση του καιρού μέχρι τη Δευτέρα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 25-05-2019
Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, που βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια θα στραφούν σε νότιους 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ads

ΚΥΡΙΑΚΗ 26-05-2019
Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Από το βράδυ στα δυτικά οι νεφώσεις θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27-05-2019
Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.