Στους πολιτικούς στόχους της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα, αλλά και στα γεγονότα που σημάδεψαν τις εξελίξεις στη χώρα από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι σήμερα, αναμένεται να αναφερθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην αυριανή του ομιλία.

Ads

Ο ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, στις 18:30, στο Τάε Κβο Ντο, συγκέντρωση με σύνθημα «Ένας χρόνος Αριστερά, ένας χρόνος μάχη. Προχωράμε», με ομιλητές τον πρωθυπουργό και τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος Παναγιώτη Ρήγα.

«Επί ένα χρόνο, ο λαός μας με την κυβέρνησή του, δίνει καθημερινά μάχες για να υπάρξει», αλλά «μάχεται και για τους πιο αδύναμους απ’ αυτόν, τους ‘ξένους’, τους πρόσφυγες, τους μετανάστες», αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράκης, σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Η Αριστερά δεν είναι νήπιο ενός έτους. Ερχόμαστε από μακριά και προχωράμε», επισημαίνει ο κ. Φλαμπουράρης και διαβεβαιώνει όλους τους Έλληνες ότι «οι αγώνες μας, για να σταματήσουμε τη καταστροφή και να αρχίσει η ανάκαμψη μαζί με την ανάκτηση της αξιοπρέπειας, θα δικαιωθούν».

Ads

image