Παρά την έντονη κριτική που δέχτηκε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, για την μήνυση που κατέθεσε εις βάρος δημοσιογράφων – κάτι που οδήγησε στην σύλληψη της Δ.Κονταράκη από τον Ελεύθερο Τύπο, μιλώντας στο ΣΚΑΙ την Δευτέρα προανήγγειλε και νέες μηνύσεις και αγωγές κατά δημοσιογράφων αλλά και βουλευτών. 

Ads

«Δεν μετανιώνω γι’ αυτό που έκανα, και θα το συνεχίσω μέχρι τέλους και με αγωγές» δήλωσε η Ρ. Μακρή προσθέτοντας πως στις αγωγές θα συμπεριλάβει και συναδέλφους της βουλευτές, όπως η Φωτεινή Πιπιλή.

Η βουλευτής ανέφερε ότι αυτό που την εκνεύρισε ήταν ότι τη χαρακτήρισαν «ανεκδιήγητη». Υποστήριξε δε ότι κατέφυγε στην αστυνομία και τη δικαιοσύνη γιατί απειλείται η ζωή της.

Η Ρ. Μακρή επέμεινε πως ποτέ δεν χρησιμοποίησε εκφράσεις υποστήριξης της Χρυσής Αυγής. «Επικαλούνται μια ατάκα την οποία ουδέποτε είπα και δεν μπορεί να την αποδείξουν, διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις επίτηδες. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και στην αστυνομία για να με προστατέψει», είπε χαρακτηριστικά. 

Ads