Μπλούζα με μήνυμα για την τραγωδία των Τεμπών εμφανίστηκε στη Βουλή, η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη κατά τη διάρκεια της σημερινής συζήτησης.

Ads

Συγκεκριμένα, φόρεσε μια μαύρη μπλούζα που έγραφε «57 νεκροί, 156 Υποκριτές», ενώ στη μέση υπήρχαν ράγες και ένα τρένο εκτροχιασμένο.

Μάλιστα, πριν ανέβει στο βήμα της βουλής η Μαρία Απατζίδη είχε κλειστό το κόκκινο σακάκι της και στη συνέχεια το άνοιξε για να φανεί το μήνυμα στην μπλούζα της.

ΝΔ: Κάποιοι εργαλειοποιούν το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών για μικροπολιτικές σκοπιμότητες

Ως «εργαλιοποίηση του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών για μικροπολιτικές σκοπιμότητες» έκρινε την κίνηση της Μαρίας Απατζίδη η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση – απάντηση που εξέδωσε.

Ads

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι «Τη στιγμή που οι πολίτες ζητούν από όλους σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια, κάποιοι συνεχίζουν να εργαλειοποιούν το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών για μικροπολιτικές σκοπιμότητες».

Και επισημαίνεται: «Η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη που πριν από δύο εβδομάδες είχε αποκαλέσει την κυβέρνηση “δολοφόνο”, ανέβηκε σήμερα στο βήμα της Βουλής φορώντας μπλούζα που έγραφε “57 νεκροί, 156 υποκριτές”. Πρόκειται για μια ακόμη επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού, που δεν έχει καμία θέση στον ναό της Δημοκρατίας μας».

Τέλος, η ανακοίνωση καταλήγει πως «Καλούμε τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 να καταδικάσει έμπρακτα τις συγκεκριμένες ενέργειες, όπως οφείλουν να κάνουν και όλα τα κόμματα του ελληνικού Κοινοβουλίου».