Με κάκωση στο κεφάλι, ρήξη σπονδύλου και ψυχολογικό σοκ είναι η 13χρονη μαθήτρια που το προηγούμενο Σάββατο έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τέσσερις μαθήτριες γυμνασίου. 

Ads

Όσον αφορά το περιστατικό, η 13χρονη βρισκόταν με άλλες τρεις συνομήλικες φίλες της στο προαύλιο των 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Γιαννιτσών, όταν χωρίς κανένα λόγο της επιτέθηκαν οι τέσσερις ανήλικες και άρχισαν να τη χτυπούν με γροθιές στο κεφάλι, σκαμπίλια στο πρόσωπο ενώ της κόλλησαν και μια τσίχλα στα μαλλιά.

Κοντά στην 13χρονη βρισκόταν ένα αγόρι το οποίο παρακολουθώντας το όλο σκηνικό κατάφερε να την τραβήξει προς το μέρος του. Τα δυο παιδιά το έβαλαν στα πόδια με τις τέσσερις ανήλικες να τους κυνηγούν. Τελικά κατάφεραν να τους ξεφύγουν, ωστόσο, το κορίτσι λιποθύμησε και μάλιστα δυο φορές με την δεύτερη μέσα στο αστυνομικό τμήμα που είχε πάει για να καταγγείλει το περιστατικό.

Το κορίτσι αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών και από εκεί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύθηκε για δύο μέρες. Η μαθήτρια φέρει κάκωση στο κεφάλι, φοράει κολάρο, διότι πάσχει από ρήξη σπονδύλου, έχει φρικτούς πονοκεφάλους και έχει πάθει ψυχολογικό σοκ, καθώς φοβάται να βγει από το σπίτι της. 

Ads

Ενημερώθηκε ο εισαγγελέας 

Οι γονείς του παιδιού προχώρησαν σε μηνύσεις και τότε άρχισαν να έρχονται νέα στοιχεία στο φως, αφού οι τέσσερις ανήλικες, σύμφωνα με πληροφορίες, δρούσαν ως συμμορία με το όνομα «beef» και είχαν κάνει κι άλλες επιθέσεις. Υπάρχουν μάλιστα γονείς που με αφορμή το περιστατικό με την 13χρονη κατήγγειλαν τον ξυλοδαρμό και των δικών τους παιδιών. 

Για την παραβατική συμπεριφορά των ανήλικων κοριτσιών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών, ο οποίος έχει ζητήσει να διαταχθεί έρευνα για τις νέες καταγγελίες που έχουν γίνει, ώστε να διαπιστωθεί αν πίσω από τα άγρια σκηνικά βρίσκονται τα μέλη
της ίδιας ομάδας.