Με βεντέτα απειλεί η μητέρα του 6χρονου Ρομά που βιάστηκε και στραγγαλίστηκε στην Κομοτηνή από 15χρονο.

Ads

«Η αδελφή του εξαφανίστηκε. Αυτό το παιδί, αν το αφήσουν οι αστυνόμοι, θα το μαχαιρώσω! Και θα το φέρω στην αστυνομία. Με τα χέρια μου. Έκαψαν την ψυχή μου. Να φάει ισόβια μέσα θέλω. Τα έκανε όλα μόνος του» λέει η Καδριέ Αμέτ Ογλού μητέρα του 6χρονου θύματος Μεχμεταλή Σεζάλ.

* ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιατροδικαστής: Βιάστηκε και στραγγαλίστηκε ο 6χρονος στην Κομοτηνή

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του άτυχου κωφάλαλου παιδιού κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρώτα βιάστηκε και στη συνέχεια στραγγαλίστηκε.

image

Ads

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 15χρονος φερόμενος ως δράστης, που είναι επίσης κωφάλαλος, είχε συλληφθεί και το 2016 για τον βιασμό ενός 22χρονου με νοητική υστέρηση και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Πληροφορίες θέλουν και τον ίδιο να έχει πέσει θύμα βιασμού στο παρελθόν.

Τώρα, σε βάρος του σχηματίστηκε νέα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής, για βιασμό, αποπλάνηση και ανθρωποκτονία από πρόθεση.

image

Σύμφωνα με τους γονείς του 6χρονου, ο 15χρονος φερόμενος ως δράστης, αφού διέπραξε το έγκλημα, επέστρεψε στον καταυλισμό. Πήγε στο σπίτι του θύματός του και προσποιούταν ότι συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του. Μάλιστα, για να θολώσει τα νερά, υποστήριξε ότι είδε τον 6χρονο να επιβιβάζεται σε ασημί χρώματος αυτοκίνητο και να φεύγει με την συνοδεία δύο ανδρών προς άγνωστη κατεύθυνση.

image

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του εξάχρονου είχαν χαθεί το βράδυ της Κυριακής από τον συνοικισμό Ρομά Αλαν Κουγιού και οι γονείς του είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του. Το πρωί της Δευτέρας κινητοποιήθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού», που εξέδωσε Amber Alert.

Το παιδί βρέθηκε νεκρό χθες το μεσημέρι, σκεπασμένο με μπουφάν και δεμένο χειροπόδαρα, σε σημείο που υπέδειξε ο 15χρονος, στην αυλή ενός εγκαταλειμμένου σπιτιού, στο κέντρο της πόλης της Κομοτηνής.

Η κηδεία του θύματος θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 15:00.

* Βίντεο – Φωτογραφίες: Εφημερίδα Χρόνος