Αποστάσεις από την επιλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας από την Κυριάκο Μητσοτάκη πήρε μέσω ραδιοφωνικής συνέντευξής του στο Real FM ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ads

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε: «Η κυβέρνηση πρέπει να νιώθει και να είναι ισχυρή και μια βασική παράμετρος για αυτό το πράγμα είναι το κόμμα που τη στηρίζει να είναι ένα κόμμα ενωμένο και ισχυρό. Με αυτό το σκεπτικό και επειδή εγώ μαθητής γυμνασίου οργανώθηκα στη νεολαία της ΕΡΕ, άρα είμαι παραταξιακός, με αυτό και μόνο το σκεπτικό και με το σκεπτικό του σεβασμού στον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, θα δώσω θετική ψήφο. Και θέλω να είμαι ξεκάθαρος, και όχι γιατί έχω πειστεί ότι η υποψήφια πρόεδρος ήταν το ό,τι καλύτερο. Βεβαίως της εύχομαι μια ειρηνική και πετυχημένη θητεία, όλοι οι Έλληνες το θέλουμε αυτό και από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω τίποτε παραπάνω».

Επιπλέον, ο Νικήτας Κακλαμανής, ο οποίος είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ της επανεκλογής του Προκόπη Παυλόπουλου στο αξίωμα- δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι ήταν άκομψος ο τρόπος αντιμετώπισης του πρόεδρου της Δημοκρατία από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.