Ο Νίκος Μαζιώτης, με μήνυμά που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου athens.indymedia, διαχώρισε τη θέση του από αυτή του συνηγόρου της Πόλας Ρούπα σχετικά με την κατάληξη της υπόθεσης του 6χρονου παιδιού τους.

Ads

Ο δικηγόρος Φραγκίσκος Ραγκούσης, μετά την απόφαση για παράδοση του 6χρονου παιδιού στη γιαγιά του και μητέρα της Πόλας Ρούπα, ευχαρίστησε δημόσια τους υπουργούς Δικαιουσύνης, Σταύρο Κοντονή, και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα.

«Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά ως δικηγόρος τον κύριο Κοντονή και τον κύριο Τόσκα που πιστεύω ότι με ευαισθησία προσπάθησαν αυτές τις μέρες να άρουν τις αρρυθμίες που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της ανάθεσης της επιμέλειας του παιδιού», είχε δηλώσει ο κ. Ραγκούσης, ανακοινώνοντας πως οι Ρούπα, Μαζιώτης και Αθανασοπούλου σταματούν την απεργία πείνας αφού το παιδί έφυγε από το νοσοκομείο Παίδων.

Ωστόσο ο Νίκος Μαζιώτης διαχωρίζει τη θέση του από τον κ. Ραγκούση και εξαπολύει απειλές για τους δύο υπουργούς. Ειδικότερα στο μήνυμά του που αναρτήθηκε στο indymedia γράφει:

Ads

«ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Οι δηλώσεις του συνηγόρου κ. Φραγκίσκου Ραγκούση το βράδυ της Κυριακής, όπου δόθηκε η επιμέλεια του γιού μας στην μητέρα της Πόλας Ρούπα δεν μας αντιπροσωπεύουν. Καθίκια σαν τον Κοντονή και τον Τόσκα θέλουν απλώς μια σφαίρα στο κεφάλι.

Νίκος Μαζιώτης»