Με νέο του σχόλιο μέσα από τις φυλακές Διαβατών, που αναρτήθηκε στο indymedia, ο καταδικασθείς για τον Επαναστατικό Αγώνα Νίκος Μαζιώτης λέει πως θα ήταν απόδοση δικαιοσύνης κι όχι δολοφονία το να εκτελεστεί μπροστά σε χιλιάδες λαού στην πλατεία Συντάγματος ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ads

Η παρέμβαση Μαζιώτη έχει ως εξής:

«Οι δολοφόνοι και οι δήμιοι του λαού είναι πάντα υποκριτές. Έτσι και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είναι συνεργός χιλιάδων δολοφονιών πολιτών σε μαζική κλίμακα, θανάτων από αυτοκτονίες (περίπου 4000), θανάτων από ασθένειες, από έλλειψη φαρμάκων, από πείνα και υποσιτισμό κατηγορούν εμάς για δολοφονίες. Απόδοση Δικαιοσύνης και όχι δολοφονία θα ήταν ένας τέτοιος δολοφόνος, όπως ο Γεωργιάδης, να εκτελεστεί μπροστά σε χιλιάδες λαού στην πλατεία Συντάγματος και το πτώμα του να κρεμαστεί ανάποδα όπως έκαναν οι Ιταλοί Παρτιζάνοι στην πλατεία Λορέτο στο Μιλάνο στον ομοϊδεάτη του Μπενίτο Μουσολίνι.

Νίκος Μαζιώτης, φυλακές Διαβατών»

Την παρέμβαση Μαζίωτη σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη. «Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται», είπε και κάλεσε ολα τα κόμματα «να καταδικάσουν την απόπειρα τρομοκράτησης κατά του Αδώνι Γεωργιάδη».  Η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι «η ευθεία απειλή κατά της ζωής του από τους τρομοκράτες δεν πρόκειται να κάμψει ούτε το φρόνημα, ούτε την κοινοβουλευτική δράση, τόσο του ίδιου, όσο και οποιουδήποτε Έλληνα βουλευτή». «Κι ας αναλογιστούν οι πάντες τι σημαίνει για τη Δημοκρατία μας η πολιτική στοχοποίηση ‘Ελληνα βουλευτή» πρόσθεσε.

Ads