Με την πολύχρωμη παρέλαση ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο (25/6) το 10o Thessaloniki Pride, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι περιοχές γύρω από τον Λευκό Πύργο γέμισαν τραγούδια, αγάπη, χρώματα και το κεντρικό σύνθημα «μάθημα αποδοχής» ακούγεται ηχηρά.

Ads

Σύμφωνα με το thesstoday, πριν τη μεγάλη παρέλαση υπερηφάνειας, απηύθυναν χαιρετισμούς οι συμμετέχουσες οργανώσεις, φορείς αλλά και ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Μάλιστα φέτος, η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και στη Θεσσαλονίκη, με χιλιάδες πολίτες να γεμίζουν την Τσιμισκή.

Thessaloniki Pride: Συναυλία με Incognito, Delta, House of Drama, the Mode

Στη συναυλία το παρών δίνουν γνωστοί καλλιτέχνες, όπως η Κατερίνα Στικούδη, οι House of Drama, οι Incognito, οι Delta αλλά και οι The Mode . Επίσης, θα γίνουν πολλά drug Show από τους Raw Bee Candles, Angel Seemen, Colopy Lala, Heelcat, Binboy, Fatality, Catina Bella και Mystique Von Rogue.

Ads

Το φετινό τραγούδι της διοργάνωσης έχουν αναλάβει σε στίχους και ερμηνεία το ντουέτο Ozirna, δύο παιδιά από την Ουκρανία με βάση τη Θεσσαλονίκη. Το τραγούδι έχει διπλό στόχο: αφενός την αποδοχή των ΛΟΑΤΚΙΑ+ αλλά αφετέρου αποτελεί και ένα ηχηρό μήνυμα για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.

image

image

image

image

image

image