Ακόμη ένα fake news «ξεφούσκωσε» άδοξα, πάλι από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι και τη συνάντηση με τους κατοίκους την περασμένη Τρίτη.

Ads

Μετά τα περίφημα 2.000 ευρώ, κάποιοι «ήθελαν» τον πρωθυπουργό να ρωτάει μια γυναίκα που καθόταν δίπλα του… «δικός μας είναι αυτός;»

Η γυναίκα όμως αισθάνθηκε την ανάγκη να αποκαταστήσει την αλήθεια, δηλώνοντας ότι «αυτό δεν ειπώθηκε ποτέ». Η Κατερίνα Μαλλά, μέλος της συντονιστικής επιτροπής των κατοίκων στο Μάτι και που στο σχετικό βίντεο εμφανίζεται να κάθεται στα αριστερά του Αλέξη Τσίπρα διαψεύδει ότι ο πρωθυπουργός έσκυψε και την ρώτησε «δικός μας είναι αυτός» κατά τη διάρκεια της σύσκεψης. Διευκρινίζει ότι το ερώτημα ήταν: «Η κόρη σου είναι αυτή;» και ζήτησε διόρθωση από τα μέσα που έσπευσαν να μεταδώσουν το «ρεπορτάζ» επειδή, όπως σημείωσε, «δεν θέλει να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις».

«Δίνουμε έναν αγώνα μόνοι μας, με αξιοπρέπεια, προσπαθώντας να εργαστούμε για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες άνθρωποι» τόνισε η Κατερίνα Μαλλά.