«Τις τελευταίες μέρες συντελείται ένα έγκλημα στην Αττική ή μάλλον ακόμα ένα έγκλημα ή μάλλον πολλά εγκλήματα. Το έγκλημα αυτό συντελείται και δεν υπάρχουν μάρτυρες . Οι μόνοι μάρτυρες είναι οι γιατροί και οι λοιποί υγειονομικοί. Έχει όμως και δολοφόνους και οι δολοφόνοι βρίσκονται στο Μέγαρο Μαξίμου», αναφέρει χαρακτηριστικά η υγειονομικός Κρυσταλλία Βιτούλα, με ανάρτησή της στο Facebook.

Ads

«Η οργή ξεχειλίζει. Όταν 2 ειδικοί παθολόγοι και 3-4 ειδικευόμενοι είναι υπεύθυνοι για εκατοντάδες ασθενείς στη βραδινή βάρδια και άλλες τοσες νοσηλεύτριες στη βραδινή βάρδια το αποτέλεσμα ειναι το πρωί να βρίσκουν ασθενείς νεκρούς στα κρεβάτια τους χωρίς να έχουν προλάβει να το πάρουν χαμπάρι», επισημαίνει η υγειονομικός, για να τονίσει παράλληλα ότι οι γιατροί και οι υγειονομικοί που εργάζονται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας «από φόβο δε θα πουν προς τα έξω το έγκλημα που συντελείται γιατί από μαρτυρες για την εγκατάλειψη που έχει επιβάλει η κυβέρνηση θα βρεθούν κατηγορούμενοι ότι ταχαμου δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους».

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Λέω να μη γράψω για να μην τρομοκρατώ τον κόσμο . Αλλά η οργή ξεχειλίζει . τις τελευταιες μέρες συντελείται ένα έγκλημα στην Αττική ή μάλλον ακόμα ένα έγκλημα ή μάλλον πολλά εγκλήματα . καθηγητης που βγήκε προχθες είπε ότι πολλοί νεκροί -μπορεί και οι περισσότεροι – να προέρχονται από τους απλούς θαλάμους όχι απο τις ΜΕΘ .

Ads

Το έγκλημα αυτό συντελείται και δεν υπάρχουν μάρτυρες . Δεν υπάρχουν συγγενεις . Οι μόνοι μάρτυρες είναι οι γιατροί και οι λοιποί υγειονομικοί οι οποίοι έχουν λιώσει και συνεχίζουν να λιώνουν στη δουλειά και από φόβο δε θα πουν προς τα έξω το έγκλημα που συντελείται γιατί από μαρτυρες για την εγκατάλειψη που έχει επιβάλει η κυβέρνηση θα βρεθούν κατηγορούμενοι ότι ταχαμου δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους .

Όταν 2 ειδικοί παθολόγοι και 3-4 ειδικευόμενοι είναι υπεύθυνοι για εκατοντάδες ασθενεις στη βραδινή βάρδια και άλλες τοσες νοσηλεύτριες στη βραδινή βάρδια το αποτέλεσμα ειναι το πρωί να βρίσκουν ασθενεις νεκρούς στα κρεβάτια τους χωρίς να έχουν προλάβει να το πάρουν χαμπάρι . Μόνοι μάρτυρες επίσης οι υπόλοιποι ασθενεις του θαλάμου που φοβισμένοι και εξαντλημένοι αδυνατούν να υπερασπιστούν το οτιδήποτε .

Η δεν καταλαβαίνουν τι έχει συμβεί . Και ρωτάω λοιπόν ειναι τόσο δύσκολο για τις κλινικες κοβιντ να διοριστούν τώρα , αυτή τη στιγμή 2-3 νοσηλεύτριες ανα θάλαμο (των 6 ή των 8 ) έστω να επιτηρούν τους ασθενεις αντί για 2-3 που ειναι για δέκα θαλάμους ; Το έγκλημα αυτό έχει δολοφόνους και οι δολοφόνοι βρίσκονται στο Μέγαρο Μαξίμου . οι μαρτυρίες προέρχονται από πολλά νοσοκομεία των Αθηνών».