Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες είναι ο αιματηρός απολογισμός ένοπλης επίθεσης σε μπαρ της Γλυφάδας, που έγινε στις 04.30 τα ξημερώματα.

Ads

Ένοπλοι πυροβόλησαν έξω από το μπαρ, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγγέλου Μεταξά και Πανδώρας, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο 37χρονος Αλβανός, μέτοχος του μπαρ και να τραυματιστούν ακόμα ένα άτομο αλβανικής υπηκοότητας και δύο Έλληνες. Οι τραυματίες διακομίστηκαν και νοσηλεύονται στο Ασκληπιείο Βούλας.

Όπως αναφέρουν πηγές από τη ΓΑΔΑ, οι δράστες έφτασαν στο σημείο πεζοί και πριν πυροβολήσουν το θύμα είχαν μια σύντομη συνομιλία μαζί του.

image

Ads

Σύμφωνα με μαρτυρίες και πληροφορίες, εκείνη την στιγμή έξω από το κατάστημα ήταν ένας σεσημασμένος Αλβανός για διακίνηση ναρκωτικών μαζί με έναν ακόμη Αλβανό που και αυτός εικάζεται ότι είχε σχέσεις με την συμμορία του πρώτου.

Ξαφνικά, δύο ένοπλοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εμφανίστηκαν μπροστά τους και άρχισαν να πυροβολούν απανωτές φορές, με αποτέλεσμα ο σεσημασμένος να σωριαστεί νεκρός και ο δεύτερος Αλβανός να τραυματιστεί.

Την ίδια στιγμή έβγαιναν από το μπαρ δύο Έλληνες θαμώνες που δεν είχαν σχέση με τα θύματα, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά από εξοστρακισμένες σφαίρες. Οι δράστες αμέσως μετά το περιστατικό τράπηκαν σε φυγή.

Από την Ασφάλεια Αττικής εικάζεται ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών ναρκωτικών που λυμαίνονται την περιοχή, για το ποιος θα έχει τον πρώτο λόγο στην διακίνηση.

Την υπόθεση, φαίνεται ότι έχει να κάνει με «μαφιόζικο χτύπημα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών», έχει αναλάβει το Τμήμα Εκβιαστών της Αστυνομίας και εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, το οποίο έχει καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.

image