Ένα περίεργο περιστατικό στο οποίο εμπλέκεται επιχειρηματίας φίλος του Μιχάλη Λεμπιδάκη, ερευνούν οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης.

Ads

Σύμφωνα με το cretapost.gr, το περιστατικό αφορά το ματωμένο κεφάλι χοίρου, το οποίο βρέθηκε έξω από την επιχείρηση Κρητικού επιχειρηματία.

Το περίεργο εύρημα, εντόπισε εργαζόμενος της επιχείρησης, που διατηρεί ο εν λόγω επιχειρηματίας και αμέσως ενημέρωσε τον ίδιο και την αστυνομία.

Οι αρχές ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή το περιστατικό αυτό, καθώς ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Μιχάλη Λεμπιδάκη και μάλιστα είναι γνωστή σε όλους η φιλία των δύο επιχειρηματιών.

Ads

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχει μπει και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των υπολοίπων επιχειρήσεων, που βρίσκονται στην ίδια περιοχή, προκειμένου να μελετήσουν τις κινήσεις και τα χαρακτηριστικά των ατόμων αυτών, που προέβησαν σε μία τέτοια πράξη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης απελευθερώθηκε από την αστυνομία μετά από ομηρεία έξι μηνών στις αρχές Οκτωβρίου.