Με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς καταφέρθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος εναντίον του Γιάνη Βαρουφάκη. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε για «έναν ανεκδιήγητο κλόουν που υποδύεται τον υπουργό Οικονομικών».

Ads

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε έτσι τον υπουργό Οικονομικών λέγοντας πως «άλλαζε απόψεις για το πρωτογενές πλεόνασμα την ίδια ημέρα».

Είναι ενδεικτικό πως ακόμη και όταν ζητήθηκε από το βουλευτή να ανακαλέσει, τότε εκείνος επέμεινε. «Αυτός ο τύπος μας λέει άλλα τη μία και άλλα την άλλη» είπε και σημείωσε επίσης ότι η κυβέρνηση διαχειρίζεται το κόμμα της και όχι τον ελληνικό λαό.

[jwplayer | file=https://www.youtube.com/watch?v=r5mzsc_kXEs]

Ads

[jwplayer | file=https://www.youtube.com/watch?v=kEW6b21w8BA]

Συνεχίζοντας μάλιστα την επίθεση μιλώντυας αργότερα στον Real Fm 97,8 είπε: «Τον είπα κλόουν γιατί… είναι. Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον Γ. Βαρουφάκη. Υποδύεται τον υπουργό Οικονομικών χωρίς στην ουσία να είναι. Παίζει παιχνίδια προβολής της πάρτης του, σε βάρος της πατρίδας του». «Ανάλογα με το ακροατήριο που βρίσκει διαφοροποιεί τη στάση του… Να ανασταλεί η επιζήμια δραστηριότητά του», κατέληξε.