Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο εργοστάσιο «Υφαντής Αλλαντικά» στην οδό Σενέκα 4 στην Κηφισιά.

Ads

Τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο λογιστήριο της επιχείρησης, πυροβόλησαν τον αδερφό και το γιο του ιδιοκτήτη κι αφού απέσπασαν άγνωστο ποσό προσπάθησαν να διαφύγουν. Φεύγοντας μάλιστα πυροβόλησαν κι εναντίον περιπολικού που μόλις είχε φτάσει στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο μετά έκαψαν το μαύρο BMW στο οποίο επέβαιναν και διέφυγαν με ασημί όχημα. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, ενώ οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ. 

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τους δύο τραυματίες

Ads

Το ΚΑΤ εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν για τους δύο τραυματίες και Χαράλαμπο Υφαντή, αδερφό του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, και Κωνσταντίνο Υφαντή, γιο του ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

«Ο ασθενής Χαράλαμπος Υφαντής, 70 ετών φέρει διαμπερές τραύμα πυροβόλου όπλου στο περιφερικό τμήμα του αριστερού μηριαίου με ενδαρθρικό κάταγμα του έσω μηριαίου κονδύλου. Επίσης, φέρει διαμπερές τραύμα δεξιού ποδός, από πυροβόλο όπλο, με συνοδά κατάγματα 1ου και 2ου  και μεταταρσίων και των φαλάγγων του 3ου δακτύλου.

Θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία της περιοχής των τραυμάτων έτσι ώστε να καθοριστεί το είδος της χειρουργικής επέμβασης στην οποία ενδεχομένως θα υποβληθεί.

Ο ασθενής Κωνσταντίνος Υφαντής, 41 ετών φέρει διαμπερές τραύμα απο πυροβόλο όπλο στο ύψος του έξω μηριαίου κονδύλου χωρίς συντριβή της αρθρικής επιφανείας αυτού.

Το Εξερχόμενο βλήμα επέφερε συντριπτικό κάταγμα του άνω τριτημορίου της αριστερής κνήμης. Θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σταθεροποίησης των καταγμάτων της κνήμης το επόμενο 48ωρο.

Οι ασθενείς είναι αιμοδυναμικά σταθεροί, δεν έχουν αγγειακή και νευρολογική βλάβη και θα παραμείνουν νοσηλευόμενοι στην Γ Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου μας».