Ως «ένα είδος συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, την αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας».

Ads

«Έχουν δημιουργήσει ένα είδος συνιστώσας στον ΣΥΡΙΖΑ που κάνει βρωμοδουλειές» δήλωσε συγκεκριμένα ο Β. Λεβέντης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, επισημαίνοντας πως τα μέλη της ομάδας θα έπρεπε να έχουν συλληφθεί.«Τους είχαν συλλάβει και έδωσε ο κ. Βούτσης εντολή απελευθέρωσης» σημείωσε, προσθέτοντας πως υπάρχει από την πλευρά της κυβέρνησης «όχι μόνο ανοχή, αλλά και υποδαύλιση».

Όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, «ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή παίρνει ψήφους κάποιων τρελών, ανθρώπων που θέλουν βίαια πράγματα, τους αφήνει να εκτρέπονται για να λέει και σε αυτό το κοινό “σας ανεχόμεθα κι εσάς”».

Γιατί να έχει ασυλία «κάθε ένας που τα σπάει με βαριοπούλες, που ρυπαίνει, που απειλεί, που εκβιάζει, που μπαίνει σε χώρους δημόσιους και ιδιωτικούς και τρομοκρατεί» σημείωσε και πρόσθεσε: «Απορώ γιατί δεν κάνει χωριστή έρευνα ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου;».

Ads

Παράλληλα επανέλαβε την εκτίμηση πως το 2018 θα είναι έτος εκλογών. Όπως είπε «και το ότι το 2017 δεν έγιναν εκλογές οφείλεται στο ότι ο κ. Τσίπρας είναι γαντζωμένος στην εξουσία και δεν την αφήνει με τίποτε και στο ότι οι βουλευτές του ξέρουν ότι αν μετάσχουν σε εκλογές οι μισοί και πλέον δεν θα ξαναβγούν».