Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με στρεπτόκοκκο μια 40χρονη. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ, ενώ έχουν τεθεί σε εφαρμογή όλα τα πρωτόκολλα για τη διαχείριση του συμβάντος.

Ads

Η γυναίκα μετέβη στο νοσοκομείο την Τρίτη με συμπτώματα και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή της στη ΜΕΘ, όπου δίνει μάχη για τη ζωή της με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα κρίσιμο το 24ωρο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η κατάσταση της υγείας της 40χρονης σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς χαρακτηρίζεται πάρα πολύ κρίσιμη. Η γυναίκα που μόλις πρόσφατα έφερε στον κόσμο το παιδί της διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με τα συμπτώματα της να έχουν προχωρήσει, ενώ ο οργανισμός της ήταν ιδιαίτερα καταβεβλημένος.

Η 40χρονη εισήχθη αμέσως και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου γιατροί καταβάλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να επανέλθει γυναίκα και να μπορέσει να αποκατασταθεί όσο γίνεται η κατάσταση της υγείας της.

Ads

Μάλιστα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η γυναίκα μεταφέρθηκε την νύχτα μηχάνημα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας στο Γενικό Νοσοκομείο.