Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι εκπρόσωποι των εταιρειών μπροστά στις χιλιάδες «επώνυμες» φιάλες υγραερίου που κατάσχεσε η αστυνομία στην Λαμία.

Ads

«Είναι όπως τα επώνυμα ρούχα «μαϊμού» ή είναι σαν να πάρεις ένα μπουκάλι Coca Cola να βάλεις μέσα ένα προϊόν τύπου Cola, να το σφραγίσεις με καπάκι της Coca Cola και να το διαθέσεις στην αγορά…». Έτσι περιέγραψε εκπρόσωπος της εταιρίας «Πετρογκάζ», αυτό που γινόταν στις εγκαταστάσεις εταιρείας στην περιοχή της Λαμίας.

image

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, οι «μαϊμού» φιάλες διοχετεύονταν στην αγορά σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας έστησαν μπλόκο χθες σε ένα φορτηγό από την Πάτρα το οποίο είχε φορτώσει τις «επώνυμες» φιάλες υγραερίου από την συγκεκριμένη εταιρεία. Κατασχέθηκε τόσο το φορτηγό όσο και το εμπόρευμα.

Ads

image

Ακολούθησε έφοδος της Αστυνομίας στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, που βρίσκεται έξω από τη Λαμία, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χιλιάδες φιάλες και άλλα αποδεικτικά στοιχεία, όπως πώματα με κλεψίτυπα λογότυπα πασίγνωστων εταιριών.

Στην επιχείρηση της Αστυνομίας συνελήφθησαν και 7 άτομα, οι 4 βρίσκονταν στο χώρο μεταξύ των οποίων και κάποιος υπεύθυνος, ενώ οι άλλοι 3 ήταν στο φορτηγό που πήγαινε για την Πάτρα.

image

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες το μεσημέρι στον Εισαγγελέα και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.