Αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας από το επεισόδιο που έγινε χθες το βράδυ στο κέντρο της πόλης, όταν νεαροί για ασήμαντη αφορμή επιτέθηκαν και χτυπήσαν άγρια έναν Λαμιώτη επαγγελματία.

Ads

«Αν δεν φορούσα το κράνος τώρα δεν θα μιλούσαμε…», λέει ο επαγγελματίας στο LamiaReport. «Την ώρα που μιλούσαμε, ήρθαν από πίσω με έριξαν κάτω και άρχισαν να χτυπούν παντού. Κλωτσιές στο κεφάλι στα πλευρά στην κοιλιά. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Δεν το χωράει το μυαλό μου…», είπε ενώ αναγνώρισε τους τρεις νεαρούς που έχουν συλληφθεί, ως εμπλεκόμενους στο επεισόδιο.

Πρόκειται για έναν 16χρονο, έναν 18χρονο και έναν 21χρονο, οι οποίοι σήμερα θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας συνεχίζουν την έρευνα για να εντοπίσουν και τους υπόλοιπους νεαρούς που εμπλέκονται στο επεισόδιο, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν ανήλικοι.

Σύμφωνα με το LamiaReport η επίθεση έγινε στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Λεωσθένους Δεδούση, όπου ήταν μια παρέα νεαρών οι οποίοι έκαναν φασαρία και ένας ιδιοκτήτης παρακείμενου cafe βγήκε και τους έκανε παρατήρηση, λέγοντάς τους να πάνε πιο πέρα και να μην κάνουν τόση φασαρία.

Ads

Οι νεαροί απομακρύνθηκαν και όλα έδειχναν ότι δεν θα υπήρχε κάποια συνέχεια. Όμως οι ανήλικοι κάλεσαν ενισχύσεις και λίγο αργότερα όταν ο Λαμιώτης επαγγελματίας έκλεισε το κατάστημά του και πήγε να πάρει το μηχανάκι του έγινε το επεισόδιο.

Αρχικά υπάρχει μια φραστική αντιπαράθεση και στη συνέχεια κάποιοι από τους νεαρούς τον ρίχνουν κάτω και αρχίζουν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές.